وبسایت شخصی من برای هر کاری

۳ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

رخی افراد هستند که پوستشان خشک هست و روش های بسیاری برای درمان خشکی پوست را استفاده کرده اند. ما در این مطلب ماسک خانگی را برای درمان خشکی پوست به شما پیشنهاد میکنیم

 

1 ماسک جو دوسر و بادام زمینی برای درمان خشکی پوست
 

 

 

فواید: بادام زمینی برای تقویت پوست مفید است و جوی دوسر برای نرم و لطیف کردن آن، ماست هم به سفت کردن ماسک و نرم کردن پوست کمک می‌کند. تاثیر جو دوسر بر پوست و بدن

مواد تشکیل دهنده ماسک درمان کننده خشکی پوست

 

  • دو قاشق غذاخوری جو دوسر
  • یک قاشق چای‌خوری عسل
  • ۶ عدد بادام زمینی
  • دو قاشق غذا خوری ماست

 

روش استفاده از ماسک درمان کننده خشکی پوست

 

بادام و جو دوسر را به خوبی پودر کنید و عسل و ماست را به آن اضافه کنید. خمیر به دست آمده را روی پوست خشک خود بمالید و بعد از ۱۵ دقیقه بشویید

 

2 ماسک ماست و گل سرخ برای درمان پوست خشک
 

 

 

مواد مورد نیاز برای تهیه ماسک درمان کننده خشکی پوست

 

  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق غذاخوری ماست
  • یک کاسه‌ی کوچک گلبرگ گل سرخ
  • دو قاشق غذاخوری گلاب

 

روش استفاده از ماسک درمان کننده پوست خشک

 

ترکیب این مواد را که به شکل یک خمیر نرم در می‌آید را به صورت خود بمالید و بعد از ۲۰ دقیقه بشویید.  علل و رفع خشکی پوست زیر چشم

 

3 ماسک عسل و میوه برای درمان خشکی پوست

 

عسل به هنگام ترکیب با موادی چون موز، هلو و آووکادو ماسکی فوق‌العاده  برای پوست می‌شود، البته می‌توانید روغن زیتون هم به میزان چند قطره به آن اضافه کنید.

 

4 ماسک توت فرنگی برای درمان خشکی پوست

ترکیب توت فرنگی و عسل نیز برای پوست خشک بسیار مفید است. می‌توانید توت فرنگی خرد شده را با عسل و جوی دو سر ترکیب کرده و روی پوستتان به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید و سپس با آب سرد بشویید. می‌توانید از ماست نیز به جای عسل استفاده کنید.

 

5 ماسک گل سرخ برای درمان پوست خشک

فواید: این ماسک علاوه بر پوست‌ خشک برای انواع پوست‌ها نیز مناسب است. همچنین به دلیل داشتن اثر بسیار نیروبخش، برای درمان قرمزی مویرگ‌های زیر پوست که خیلی از افرادی که پوست سفیدی دارند از وجود آن‌ها رنج می‌برند بسیار مفید است. 

 

مواد تشکیل دهنده ماسک درمان کننده خشکی پوست

  • جو دوسر
  • گل سرخ
  • آب

 

روش استفاده از ماسک گل سرخ برای درمان خشکی پوست

دو سوم قاشق سوپ‌خوری جو دوسر را با مقداری گل سرخ ترکیب کرده و با اضافه کردن آب خمیر نرمی را به دست بیاورید. بعد از این که صورتتان را با شیر شستید با مقداری پنبه به پوستتان گلاب بزنید، بعد از خشک شدن این ماسکی را که تهیه کردید به پوستتان بزنید و بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با آب خنک بشویید.

لطفا نظراتتان را بعد از استفاده از این ماسک‌های طبیعی با ما در بخش نظرات در میان بگذارید. جلوگیری از خشکی پوست

  • Ashraf Hojat Zadeh
  • ۰
  • ۰

تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی

عسل حرارت دیده و عسل مصنوعی، امروزه به یک دغدغه تبدیل شده است. متاسفانه با رشد و گسترش تولید کنندگان عسل های نامرغوب، کم کم خرید عسل طبیعی با شانس کمتری مواجه می شود. برخی از تولیدکنندگان نیز عسل های طبیعی خود را برای فروش بهتر حرارت می دهند تا شفاف تر به نظر برسد که باعث از بین رفتن خواص این ماده حیات بخش می شوند. راه های تخشیص زیادی برای تشخیص عسل طبیعی پیشنهاد می شود که هیچ کدام به طور کامل صحیح نیست. متخصصین تاکید دارند که تنها راه تشخیص عسل طبیعی از عسل های تقلبی و مصنوعی، رجوع به برگه آزمایش عسل است. اما این برگه آزمایش عسل دقیقا چیست؟

آزمایشگاه هایی در سراسر کشور وجود دارند که زنبوردار قبل از فروش عسل، حلبی یا دبه های عسل را به آزمایشگاه برده و برخی پارامترهای مهم عسل را اندازه گیری می کند. آزمایش کردن عسل می تواند به خریدار عمده عسل این اطمینان را دهد که ارزش عسل طبیعی چقدر است. اما باید دید که آیا این برگه آزمایش برای ما به عنوان خریدار نیز مفید است یا خیر؟
در این مطلب ابتدا به موارد ذکر شده در برگه آزمایش پرداخته ایم و بعد بررسی کرده ایم که آیا اصرار به فروشنده عسل برای ارائه برگه آزمایش عسل کار صحیحی است؟ اصلا مشاهده یا عدم مشاهده این برگه آزمایش چه نقشی در روند خرید عسل دارد. اگر می خواهید در این زمینه اطلاعات دقیق تری داشته باشید، بهتر است این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

 

چه اطلاعاتی در برگه آزمایش عسل ارائه می شود؟

 

تشخیص عسل طبیعی نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورها مطرح است. به ویژه برای وارد شدن عسل به بازار جهانی، نیاز به برخی پارامترها وجود دارد. کمسیون بین المللی عسل که از سال 1990 میلادی یعنی 1369 شمسی تشکیل شده، این پارامترها را در طول سال های اخیر تعیین کرده است. البته بعید نیست باز هم به معیارهای تشخیص عسل اضافه شود.

این معیارها کمک می کنند تا بتوانیم عسل طبیعی و کیفیت عسل را تشخص دهیم. هرچند برخی از معیارهای تشخیص عسل طبیعی قدیمی شده و معیارهای جدیدی جایگزین شده اند؛ اما هنوز هم در برخی کشورها معیارهای قدیمی نیز معتبر هستند. ما در مطالبی مجزا به معرفی تک تک این معیارها می پردازیم. در ادامه به تعدادی از مهمترین معیارهایی که در آزمایش عسل مشخص می شود، اشاره می کنیم

 

ساکارز


شاید شنیده اید که عسل را با میزان ساکارز آن می شناسند. در واقع بسیاری از خریداران عسل طبیعی در هنگام خرید از فروشنده عسل می پرسند که عسل ساکارز چند دارد. فروشنده نیز عددی را بیان می کند که در برگه آزمایش عسل درج شده است. میزان ساکارز در عسل بسته به منطقه و نوع گیاه های شهدزا متفاوت است. با این حال بهتر است عسل ساکارز زیر 5 درصد یا در شرایط بهتر، ساکارز زیر 3 درصد داشته باشد. با این حال ساکارز معیاری نیست که به تنهایی خوب و قابل اتکا باشد. https://cutt.ly/xQzUH58

رطوبت
رطوبت عسل یکی از معیارها و استانداردهای عسل است که در جهان مورد توجه قرار می گیرد. عسل طبیعی باید رطوبتی زیر 20 درصد داشته باشد. تقریبا در کمتر عسل طبیعی میزان رطوبت بالای 20 درصد مشاهده می شود.

 

چقدر در هنگام خرید، به غلظت عسل توجه می کنید؟

Ph عسل
مشخص شدن PH عسل نیز در برگه آزمایش وجود دارد. حداقل میزان PH عسل بر اساس برخی استانداردها، 3.5 در نظر گرفته شده است. تقریبا اکثر عسل های طبیعی که حرارت ندیده اند، خاصیت اسیدی متعادلی دارند.

میزان دیاستاز
فعالیت دیاستازی عسل یک عامل مهم برای تشخیص تازگی عسل و همین طور عدم حرارت دیدن عسل طبیعی است. اگر برای خریدار اهمیت داشته باشد که عسل تازه ای خریداری کند، باید دیاستاز را نیز در برگه آزمایش بررسی کند. دیاستاز با مثبت و منفی ارائه می شود و کلمه مثبت به معنای مناسب بودن فعالیت دیاستاز عسل است.

هیدروکسی متیل فورفورال HMF
یکی از معیار های مهم برای تشخیص عسل طبیعی، تعیین میزان هیدروکسی متیل فورفورال است. اگر قصد دارید در هنگام خرید عسل طبیعی، برگه آزمایش عسل را نیز بررسی کنید، بهتر است در کنار ساکارز حتما به این فاکتور عسل نیز دقت داشته باشید. HMF پارامتری مهم برای هم برای کیفیت عسل و هم برای میزان حرارت دیدن عسل است. عسلی که حرارت دیده باشد یا کیفیت قابل قبولی نداشته باشد، سطح HMF آن بالا می رود.

استانداردهای مختلفی برای میزان قابل قبول هیدروکسی متیل فورفورال وجود دارد که بیشتر به منطقه برداشت عسل وابسته است. در حال حاضر میزان ققابل قبول HMF در تجارت جهانی، عدد 40 میلی گرم در هر یک کیلوگرم است.

پرولین
میزان پرولین نیز در برگه آزمایش عسل ارائه می شود. این میزان نشان دهنده رسیده یا نارس بودن عسل است. حداقل میزان پرولین برای عسل طبیعی رسیده، 180 میلی گرم در کیلوگرم است. با این حال میزان زیاد یا کم بودن پرولین وابسته به منشاء گیاهی عسل نیز خواهد بود.

دیگر فاکتورها
فاکتورهای دیگری نیز به ویژه در سالهای اخیر برای تشخیص کیفیت عسل به برگه آزمایش عسل افزوده شده است. البته وجود یا عدم وجود این پارامترها بستگی به آزمایشگاه و محل ارائه برگه آزمایش نیز دارد. برای صادرات عسل باید برگه آزمایش قوی تر و معتبرتری ارائه شود. برخی پارامترهای دیگر ارائه شده در برگه آزمایش عسل عبارتند از:

منبع

  • Ashraf Hojat Zadeh
  • ۰
  • ۰

آیا شما اصطلاح عسل شکری را شنیده‌اید؟ فکر می‌کنید که عسل شکری یک عسل تقلبی است؟ آیا تا به حال واژه‌ی تغذیه‌ای به گوشتان خورده است؟ عسل تغذیه‌ای نوعی عسل طبیعی هست و تفاوت فراوانی با عسل شکری دارد. در ادامه با بررسی مرحله ها تولید و فرآوری عسل تغذیه‌ای متوجه خواهید شد که تفاوت بسیار کمی میان عسل طبیعی و عسل زلال تغذیه‌ای وجود دارد. عسل تغذیه‌ای چگونه به وجود می‌آید؟ - مرحله ها تهیه عسل تغذیه‌ای مراحل تولید و برداشت عسل تغذیه‌ای کاملا شبیه به مرحله

ها تولید عسل طبیعی است. تنها در یک مقطع جزئی تفاوت‌های کوچکی ایجاد خواهد شد.

١. قرار دادن کندوها

قبل از آغاز فصل بهار کندوهای زنبور به قسمت مشخص شده برده می‌شود. این کار با مطالعه صورت می‌گیرد. چراکه گیاهان هر منطقه متفاوت است. در نتیجه کیفیت و نوع عسل تولیدی نیز متفاوت خواهد بود.

٢. جمع آوری گرده

پس از مستقر سازی کندوها زنبورهای عسل به کار خود مشغول خواهند شد. شروع به جمع آوری گرده می‌کنند. سپس آنرا به کندو می‌آورند و دیگر زنبورهای کارگر آنرا تبدیل به عسل طبیعی خواهند کرد.

٣. آنتی بیوتیک و درمان

یکی از ایرادات پرورش زنبور بیماری است. در مکان‌های مشخصی و در برخی از فصول سال زنبورها از حالت طبیعی خود ضعیف‌ترند. برای تقویت زنبورها و جلوگیری از تلف شدن کلونی لازم هست تا با نرم افزار آنتی بیوتیک‌هایی به زنبور خورانده شود.

زنبوردار با حل کردن داروها در مقداری شکرآب محلولی درمانی می‌سازد. سپس زنبورها از این محلول تغذیه می‌کنند. ممکن هست طی فرآیند تولید عسل مقداری از این محلول با گرده گل ترکیب شود.

٤. برداشت عسل و فرآوری

هنگام فرا رسیدن فصل برداشت زنبورداران کندوهای عسل را جمع‌آوری می‌کنند. پس از فرآوری و زلال سازی عسل، آنرا بسته بندی خواهند کرد. مشخصات آزمایشگاهی عسل تغذیه‌ای چگونه است؟ عسل تولید شده توسط زنبورهایی که دارو خورده‌اند کیفیت پایین‌تری نسبت به عسل زلال طبیعی دارد. اما این به معنی تقلبی بودن یا مشکل عسل نیست. همانطور که اشاره شد فرآیند کلی تولید کاملا مشابه است. با این تفاوت که در مقاطعی از سال به کمک محلول شکری به زنبورها دارو اطلاعات شده است. در جدول پایین شاخصه‌های اصلی عسل تغذیه‌ای نشان اطلاعات شده است.

(جدول مشخصات آزمایشگاهی) آیا عسل تغذیه‌ای طبیعی است؟

عسل تغذیه‌ای یک اصطلاح است. به این معنی که در مقاطعی از سال زنبورها با شربت تغذیه شده‌اند. برای پاسخ به سوال بالا باید دو شاخصه اصلی را مد نظر داشت: ١. مشخصات آزمایشگاهی

٢. دلیل تغذیه‌ی زنبورها

به کمک نتایج آزمایش عسل می‌توان اظهار نظر کرد که عسل آیا طبیعی هست یا خیر. بنابر مشخصات آزمایشگاهی باید شاخصه‌های اصلی عسل طبیعی در بازه‌های معرفی شده باشد. در غیر این صورت عسل طبیعی نخواهد بود. (جدول بازه‌ی طبیعی بودن عسل)

به این نکته دقت فرمایید که چرا به زنبورها شربت می‌دهند. دلیل اصلی تغدیه‌ی زنبورها، خوراندن دارو به آنهاست. اما گاهی زبورداران برای بالا بردن مقدار عسل هنگام برداشت بیش از اندازه به زنبورها شربت می‌دهند. البته با آزمایش عسل می‌توان این موضوع را به آسانی فهمید.

عسل شکری چیست؟ - تفاوت عسل شکری با تغذیه‌ای

در برخی از نقاط کشور گل‌ها و گیاهان خیلی زود خشک می‌شوند. برای کسانی که در این مناطق مشغول زنبورداری هستند، معمولا بازدهی کندوها بسیار کم است. چراکه مقدار کمی گرده توسط زنبورها جمع می‌شود. برای جبران این کمبود اقدام به تغذیه‌ی زنبورها می‌کنند.

با ترکیب آب و شکر محلولی رقیق را می‌سازند. زنبورها با تغذیه‌ی از این شربت نیز می‌توانند عسل تولید کنند. شکر موجود در آب را به قندهای اسان می‌شکنند. سپس زنبورهای کارگر آنرا به عسل تبدیل می‌کنند.

اگر زنبورها بیش از اندازه تغذیه شوند کیفیت عسل تولیدی به شدت افت خواهد کرد. عسل زود شکرک می‌زند و از طعم مطلوبی برخوردار نیست. به کمک آزمایش می‌توان به آسانی به این مطلب پی برد. به این گونه عسل‌ها به اصطلاح عسل شکری می‌گویند.

تفاوت اصلی عسل تغذیه‌ای و عسل شکری در میزان ساکاروز آن است. البته مشخصات دیگری نیز وجود دارد که در جدول زیر به صورت کامل توضیح اطلاعات شده است.

(جدول تفاوت عسل تغذیه‌ای و شکری) عسل زلال تغذیه‌ای مناسب چه افراد است؟

با توجه به شاخصه‌های تشکیل دهنده عسل تغذیه‌ای می‌توان گفت که مناسب اکثر افراد است. تنها گروه‌های در خطر مانند افراد دیابتی که درجه دیابت آنها بالاست، کسانی که چاقی مزمن دارند و ... لیست کودکان در حال رشد افراد سالمند زنان باردار ورشکاران چگونه عسل تغذیه‌ای را از عسل طبیعی تشخیص دهیم؟

تنها راه تشخیص تغذیه‌ای یا طبیعی بودن عسل آزمایش آن است. به کمک آزمایش و تعین شاخصه‌های اصلی می‌توان اظهار نظر کرد که عسل طبیعی هست یا تغذیه‌ای.

برخی از فروشندگان راه‌های دیگری را پیشنهاد می‌دهند که مبنای علمی ندارد. هر چند می‌توان عسل شکری را از عسل طبیعی جدا کرد اما در مورد عسل تغذیه‌ای نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد.

مزیت عسل تغذیه‌ای چیست؟

به این دلیل که عسل تغذیه‌ای هست کیفیت آن کمی از عسل‌های طبیعی پایین‌تر است. اما فراموش نکنید که همان ارزش غذایی دارد. یکی از مزیت‌های عسل تغذیه‌ای پایین‌تر بودن قیمت آن نسبت به عسل طبیعی است.

خیلی از افراد علاقه دارند به جای شکر و قند هنگام آشپزی از عسل استفاده کنند. به دلیل بالا بودن قیمت عسل‌های طبیعی معمولا این اتفاق رخ نمی‌دهد. اما عسل‌های تغذیه‌ای یک برگزیده عالی هستند. شما با قیمتی کمتر عسلی را با ارزش غذایی بالا تهیه می‌نمایید.

معرفی فروشگاه خرید عسل زلال تغذیه‌ای

بسیاری از فروشگاه‌ها عسل‌های خود را با نام عسل طبیعی می‌فروشند و تفاوتی میان عسل تغذیه‌ای و طبیعی قائل نیستند. حتی ممکن هست عسل تغذیه‌ای را با قیمت عسل طبیعی بفروشند. گروه عسل ملکه کردستان با علم به روز و تاکید بر مسائل بهداشتی اقدام به تولید و فرآوری انواع عسل می‌کند. شما با مراجعه به بخش خرید عسل زلال تغذیه‌ای می‌توانید عسل مورد نظر خود را بیابید.

قبل از خرید محصول می‌توانید مشخصات آزمایشگاهی آنرا مشاهده کنید. پس از حصول اطمینان از کیفیت عسل اقدام به خرید آن نمایید. هنگام تحویل عسل نیز برگه آزمایش آن در اختیار شما قرار می‌گیرد.

سخن پایانی

اگر بنابر برنامه‌ی مناسب زنبورها تغذیه شوند، عسل تولیدی آنها کیفیت مناسبی خواهد داشت. عسل زلال تغذیه‌ای نوعی عسل طبیعی است. تنها ممکن هست برخی از شاخصه‌های آن با عسل طبیعی تفاوت داشته باشد. شما می‌توانید بدون هیچ ایرادی از عسل‌های تغذیه‌ای استفاده نمایید. اگر بیش اندازه حساس هستید، می‌توانید از آن برای آشپزی و کارهای زیبایی استفاده کنید. امیدواریم مطلب فوق ابهامات شما را درباره عسل تغذیه‌ای برطرف کرده باشد. لطفا کامنت ها و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

 

https://amk-co.ir/what-is-the-nutrition-honey/

  • Ashraf Hojat Zadeh